Header Ads

"Hidup single lagi happy dari kahwin dengan lelaki yang salah"

"Hidup single lagi happy dari kahwin dengan lelaki yang salah"


Perkongsian daripada Auni Ameera:


Perempuan kena baca sampai habis. Ambil ni sebagai pengajaran...


Ini text yang i dapat di telegram dari seorang followers, ada seorang wanita, Ibu muda PM i berkongsi cerita pasal dia punya marriage.

Ladies, ini adalah sebab utama kenapa anda perlu cari lelaki yang bertangungjawap, It's ok kalau pasangan anda kurang dari segi academic atau gaji sikit, yang penting mesti kena ada tangungjawap dan kena hati² sebab lelaki sekarang pandai ambil kesempatan, Guna perempuan untuk mereka punya financial security. Takut anda dipergunakan.
loading...

Ini story macam mana seorang lelaki lepas tangan pada anak bini, Nafkah tak bagi, apa semua wife yang tanggung, sebab apa? Alasan dia gaji isteri lagi tinggi, Duit dia pergi buat benda lain.. Bila wife minta cerai dia tuduh wife tak sanggup hidup susah dan canang kat family, Padahal A to Z semua duit wife yang keluar n Isteri minta cerai sebab tak tahan dengan sikap suami yang tak ada tangungjawap..

Seriously wanita yang PM i ni memang cantik tapi itu pun lelaki tak hargai, This kind of guys are everywhere, jadi kalau anda nak kahwin sila berhati² pilih pasangan, Lelaki dayus adalah lelaki yang suka makan duit hasil dari usaha isteri..






















loading...

- *** | The Alternatif

Powered by Blogger.