Header Ads

"If dia datang JB nanti dia nak wife aku teman dia duduk hotel overnight" - Kontroversi Sufian Suhaimi

"If dia datang JB nanti dia nak wife aku teman dia duduk hotel overnight" - Kontroversi Sufian SuhaimiBelum pun reda dengan kontroversi yang melibatkan pelakon Shukri Yahaya, terbaru penyanyi Sufian Suhaimi pula didakwa menggatal dengan isteri orang melalui aplikasi Bigo Live dan Wechat.

Dalam perkongsian di Twitter, @HaziqReff suami kepada wanita tersebut tampil mendedahkan perkara itu dengan memuatnaik cerita dan beberapa screenshot perbualan dan wajah didakwa Sufian Suhaimi.

Berat pendedahan ni, tapi ramai netizen dan peminat menganggapnya hanya satu lagi rekaan dan sekiranya betul sekalipun, mendakwa itu adalah kehidupan peribadi Sufian yang masih bujang.Fake Account?Berlakon jadi WifeDedah bukti perbualanVideo Call untuk dapatkan kesahihanAda perbualan lain katanya, tapi dah terdelete? macam mana wife boleh terdelete? hmmmsiap bersumpah lagi...

Yang ditunggu-tunggu: jawapan Sufian Suhaimi
Elfira Loy dah update

Pelanduk dua serupa? Fake atau betul? Banyak persoalan yang timbul. Apapun, Sufian Suhaimi dah buat penafian, Elfira Loy pun dah sokong... tinggal peminat dan netizen je lagi nak percaya ke tak.Powered by Blogger.