Header Ads

'Macam budak-budak gadoh sikit nak block' - Luahan isteri kecewa whatsapp diblock suami

'Macam budak-budak gadoh sikit nak block' - Luahan isteri kecewa whatsapp diblock suami



Dalam hubungan rumah tangga, antara perkara yang paling penting adalah sentiasa berkomunikasi sesama pasangan. Bila zaman semakin canggih, ramai yang menggunakan Whatsapp untuk berhubung dengan keluarga. Tapi lain pula kisah wanita ini yang kecewa bila suaminya pula memblock nombor telefonnya dari whatsapp...

Hari ini saya ada gaduh hal kecik je kat suami saya .. Suami saya kerja jauh *berunifom* .. Nak di cerita kan memang kami jarang bersua muka jarang nak oncall apa lagi nak berchat bagai ..

Saya ingin sangat nak bahagia macam pasangan orang lain sebelum saya tiada lagi ..sebab saya ni ada penykit yang suami tak tahu ..life husband ni dia kerja kerja kerja ..abis kerja dia dok hadap game je .. Kalau tak chat memang dia langsung tak chat saya ..hari ni saya nak call dia tapi dia cakap dia penat ..ok saya faham .. Saya biarkan dia rehat ..tapi saya tengok dia aktif plak berkomen dalam fb 😔 ..saya tegur lah dia kawan ke saya penting lagi .. Dia cakap kawan .. Ya allah .. Dulu masa dia kena maki hamun kawan dia ..saya lah tempat dia meluah ..saya lah bagi semangat balik kat dia ..tapi sekarang dia memilih kawan dari isteri sndiri ..

Sekarang tengah dok lepak ngan kawan di lua .. Bila nak whatsapp kejut tengok dia block saya .. Umur dia tua dr saya ..tapi dia tak matang macam budak2 nak main block2 .. Gaji 4k pastu setiap bulan dia bagi saya RM1K ..tapi tiap2 bln saya yang bayar rumah beli keperluan rumah beli barang anak-anak ..lagi-lagi anak pakai pempes .. Nak beli ubat2 saya pun tak dapat ..

Saya kecewa dengan sikap suami 😔 .. Saya sayang dia .tapi dia tak pernh nak hargai saya .. Tapi saya kena lawan penyakit saya demi anak-anak .. anak-anak je rapat dengan saya .. Tak dapat saya bayangkan kalau saya dah tiada macam mana nasib anak-anak 😔


Sumber: Kisah Rumah Tangga

Powered by Blogger.